Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.6 from 124 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Aleksandra C.

Posted 325 days ago

Tragicznie działający czat. Po kilkukrotnej próbie kontaktu z managerem zero odpowiedzi, podobnie na maila. Klienci mają problem z czytaniem ze zrozumieniem i zdziwieni są, że kiedy ogłoszenie dotyczy lekcji online to korepetytor nie dojeżdża.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinię. Szanowna Pani Aleksandro, menedżer odpisuje na wiadomośći w czacie po kolei. Zazwyczaj odpowiadamy w tym samym dniu roboczym. Pani otrzymała odpowiedź w ciągu 20 minut. Klienci zaznaczaj miejsce lekcji kiedy podają zgłoszenie na stronie serwisu. Zajęcia online nie przewidują dojazd do ucznia. Na stronie zgłoszenia można wybrać miejsce lekcji u ucznia, u korepetytora lub online(taki podział wydaje nam się zrozumiały). Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Propozycje każdy klient/korepetytor może wysyłać na [email protected] Będziemy wdzięczni

Adrian Z.

Posted 325 days ago

Świetny portal

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Anna Elżbieta W.

Posted 328 days ago

Dobry serwis. Jestem zadowolona ze współpracy z serwisem. Panie menadżerki są profesjonalne i kontaktowe. Jedynym mankamentem są ciągłe prośby o zmianę kwoty, ale problem szybko znika. Polecam się na przyszłość

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Klienci zaznaczają ilość zajęć przy podaniu zgłoszenia. Czasamy występują zmiany, które korygujemy. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy udanych zajęć!

Jacek K.

Posted 330 days ago

Dobry serwis, z zadowoleniem korzystam z jego pośrednictwa.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Aleksandra K.

Posted 330 days ago

Jestem zadowolona z serwisu. Menadżerowie zleceń są profesjonalni, kontaktowi i sympatyczni, szybko rozwiązują wszelkie problemy i wyjaśniają wątpliwości. Moje jedyne zastrzeżenie to fakt, że notorycznie muszę prosić o zmianę kwoty, ponieważ system cały czas źle przelicza mi, ile powinnam oddać serwisowi (oczywiście jest to korygowanie, ale dość upierdliwe jest dla mnie pisanie w tej sprawie z każdym nowym zamówieniem). Mimo to, jak najbardziej polecam!

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Klienci zaznaczają ilość zajęć przy podaniu zgłoszenia. Czasamy występują zmiany, które korygujemy. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy udanych zajęć!

Anna G.

Posted 330 days ago

Firma nie tylko rzetelnie dotrzymująca umowy, ale też wspierająca korepetytorów oraz uczniów i ich rodziców! Świetna sprawa!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Iwona B.

Posted 333 days ago

Jestem zadowolona z współpracy z firmą Buki, choć czasami nie otrzymywalam wybranych przeze mnie zamówień, na ktorych mi zależało. Pozdrawiam Iwona Buszowska

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Marta W.

Posted 334 days ago

Bardzo dużo ofert, firma prężnie się rozwija, co chwilę poprawiając swoje usługi. Moim zdaniem bardzo uczciwie podchodzą do klientów i rzeczywiście znajdują uczniów. Jedyne zastrzeżenie to fakt, że czasami strona internetowa nie działa prawidłowo - błędy w datach zajęć, utrudniony czat z klientem, błędy w wysyłaniu wiadomości - myślałam, że piszę z klientem, a pisałam z innym korepetytorem ;)

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Malgorzata J.

Posted 335 days ago

Współpraca bardzo dobra, uczciwe podejście do korepetytora. Panie menadżerki bardzo miłe. Polecam!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Bożena

Posted 335 days ago

Bardzo dobra współpraca. Szybkie poszukiwanie uczniów. Ilość ofert wystarczająca. Polecam ten portal.

Company response

Dziękujemy za opinię. Liczymy na owocną współpracę!

Rate it!

or log in through social networks:

Send