Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.6 from 124 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Daria W.

Posted 343 days ago

Jasna, przyjemna współpraca, aczkolwiek zgadzam się z Aleksandrą, że telefony dosłownie chwilę po otrzymaniu maila z ogłoszeniem są irytujące. Co nie zmienia faktu, że osobiście nie zdarza mi się to nagminnie, dlatego nie ma to dużego wpływu na moją ocenę. Osobiście bardzo polecam, wciągnęłam w to kilku znajomych i oni również wyrażają się pozytywnie:)

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Julia S.

Posted 343 days ago

Bardzo fajna współpraca :) Rzeczywiście dzięki Buki mogłam rozwinąć skrzydła jako korepetytor.

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Aleksandra

Posted 343 days ago

Jasno określone warunki współpracy oraz zorganizowanie zdecydowanie na plus. Minusem jest na pewno sposób komunikacji pracowników z korepetytorem, ponieważ kiedy otrzymam maila z ogłoszeniem, po niespełna 5 minutach otrzymuje telefon o tym informujący. Jest to bardzo irytujące, ze względu na to, iż nie zawsze mam czas, by od razu zapoznać się z ogłoszeniem, w którym napisane jest wszystko. Uważam, ze tego typu telefony są całkowicie zbędne

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Ania

Posted 346 days ago

Serwis na przyzwoitym poziomie.

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Grzegorz W.

Posted 346 days ago

Portal łatwy w obsłudze i dający dokładny obraz szukających się osób. Dziękuje za kontakt do Pani Wiktorii. Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Mateusz P.

Posted 350 days ago

Bardzo dobry serwis. Korzystałem już dwa razy i jeśli będę musiał skorzystać to na pewno z tego miejsca. Fachowa pomoc i szybki kontakt.

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Katarzyna W.

Posted 351 day ago

Dziękuję za kontakt do korepetytora z matematyki. Pan Sebastian to świetny nauczyciel. Przygotowany, uprzejmy i zawsze punktualny. Córka poprawiła oceny. Czy moglibyście Państo jeszcze poszukać korepetytora j.angielskiego?

Company response

Dzień dobry! Pani opinia to najcenniejsza nagroda dla nas! Prosimy o wysłanie informacji na [email protected] i skontaktujemy się z Panią.

Adrian W.

Posted 353 days ago

Super strona.Dużo ofert w jednym miejscu. Dobry kontakt i pełen profesjonalizm. Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Beata K.

Posted 353 days ago

Szybko i skutecznie. Dziekuje za kontakt do Pani Mileny. Jest świetnym korepetytorem. Ma super podejście do córki. Polecam serwis BUKI!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Maciej A.

Posted 356 days ago

Moim zdaniem szybkość odpisywania na wiadomości od przedstawicieli z Państwa firmy jest bardzo wolna. Potrafi zając nawet 3-4 dni.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Rate it!

or log in through social networks:

Send