Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.61 from 125 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Magdalena

Posted 20 days ago

Pani Marta jest kompetentna, miła, punktualna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. BUKI jest super, korzystam z usług tego portalu na pewno nie ostatni raz.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Agnieszka B.

Posted 25 days ago

Podobnie jak osoba poniżej, również zablokowano mi konto. Szkoda, że system nie bierze pod uwagę, że jeśli uczeń zaakceptował mnie jako nauczyciela to może sobie nie przyjść na zajęcia lub zmienić zdanie już po akceptacji. Szkoda, że system nie bierze pod uwagę tego, że zglaszalam się wielokrotnie do zajęć online -bo na takie jestem nastawiona- i koordynator nie przydzielil mi żadnego takiego ucznia. Żadnego. Zasłanianie się systemem jest trochę słabe. Albo trzeba to poprawic.

Company response

System automatycznie zablokował Pani profil na okres 1 miesiąc na podstawie analizy Pani działań, a mianowicie z powodu dużej liczby zgłoszeń, które przeszły w status" stracone zgłoszenie " wśród zgłoszeń, w których została Pani przydzielona jako korepetytor. Systm również uwzględnia rezygnacje klientów. Po upływie miesiąca profil zostanie odblokowany i będzie mógła Pani ponownie korzystać z usług serwisu. Aby nie zostać ponownie zablokowanym przez dłuższy czas, zalecamy aktualizację danych profilu (harmonogram, stawka, zakres lekcji, opis)

Serge Z.

Posted 33 days ago

They have blocked my page because I seemed so suspicious for them! Hahaha! That's ridiculous! They do not admit their mistakes or platform glitches, they find someone else in order do not take a responsibility for their servise. lots of potentional clients had already found tutors before contacting me. Or some of them were not picky. And this "marvelous" servise is considering me as a scammer! How come!

Company response

Goog afternoon! The system automatically blocked your BUKI profile for 30 days based on an analysis of your activities, namely because of the significant amount of lost orders among the applications in which you were assigned as a tutor. The system automatically determines suspicious activities and customer resignations are taken into account. The system allows you to continue working with the client you are assigned to already, the temporary block will not allow you to accept new orders for 30 days. After one month the profile will be unlocked and you will be able to use the website's services again. In order not to be blocked again, we recommend updating your profile information, such as your schedule, rate, description. This will prevent misleading students and will help to reduce the number of lost orders.

Klaudia

Posted 51 day ago

Polecam! Dziękuje za kontakt do Pani Eweliny!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Baśka

Posted 54 days ago

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Duża ilość ofert. Dobry kontakt z firmą.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Adrian K.

Posted 54 days ago

Polecam serwis BUKI. Ciągle otrzymuje nowe zgłoszenia od uczniów.

Company response

Dziękujemy za opinię!

Agnieszka W.

Posted 55 days ago

Polecam Buki w 100%. Zaraz na drugi dzień zadzwonił do mnie Pan Artur P. z Rzeszowa. A za parę dni już przyjechał na pierwsze lekcje - z matematyki i języka z angielskiego. Bardzo miły i kompetentny. Wspaniałe podejście do dzieci i pełne zaangażowanie. Moja córka od razu złapała z nim kontakt i zapał do pracy. Dla Pana Artura - 5 gwiazdek :)

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Katarzyna K.

Posted 55 days ago

Polecam Buki w 100%. Już tego samego dnia otrzymałam namiary na Panią Anię P. Chęć do współpracy była natychmiastowa. Dzięki jej wyrozumiałości, cierpliwości i ciężkiej pracy, efekty widać już po kilku zajęciach. Polecam. Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Doskonały kontakt z korepetytorem. Oby takich więcej w serwisie.

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Emilia W.

Posted 59 days ago

Dno i rozczarowanie. Pani Katarzyna R. (skrzypce, Lodź), trzy razy pod rząd odwołała lekcje w ostatniej chwili a za czwartym razem (stwierdziłam ze dam jej szanse, może rzeczywiście był to zwyczajny pech) nie pojawiła się w ogóle! Nie raczyła nas o tym uprzedzić. Efekcie moja 8-letnia córka jest niesamowicie rozczarowana, ja tak samo. Obietnice dawane mnie i dziecku widocznie pani Kasia ma w głębokim poważaniu. Tak się nie robi. Stanowczo odradzam..

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinię o pracy korepetytora. Skontaktujemy się z Panią Katarzyną i wyjaśnimy sprawę. Ze swojej strony możemy zaoferować poszukiwanie innego korepetytora. Prosimy o kontakt na [email protected]

Olga

Posted 60 days ago

Pani Anna jest bardzo kompetentna i rzetelna, po raz pierwszy udało się znaleźć osobę, która spełniła wszystkie oczekiwania. Co dotyczy serwisu BUKI, to trafiłam na niego całkiem przypadkowo i pozostałam bardzo zadowolona z tego powodu. Wygodnie wyróżnia się śród innych serwisów tego rodzaju, bo pozwala komunikowanie się z korepetytorem w trakcie omawiania szczegółów.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Rate it!

or log in through social networks:

Send