Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.61 from 125 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Szymon J.

Posted 194 days ago

Serwis świetnie łączy uczniów i korepetytorów, jednak niektórzy menedżerowie nie odpowiadają na wiadomości, co uniemożliwia sprawne korzystanie.

Company response

Dziękujemy za opinię. Postaramy się jak najszybciej odpowiadać na wiadomości. Życzymy wiele uczniów i udanych zajęć.

Kinga

Posted 207 days ago

Świetny serwis, szybko i solidnie.100% zadowolenia! Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Przemyslaw F.

Posted 213 days ago

Ogólnie fajny serwis dla korepetytorów, jednak dużym minusem jest to, że za często otrzymuję maile, smsy i telefony na temat ofert, na które już odpowiedziałem. Rozumiem, że wszystko musi być w systemie, jednak jest to mocno uciążliwe.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Agnieszka K.

Posted 213 days ago

Świętny serwis!Polecam w 100%

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Barbara M.

Posted 227 days ago

Bardzo dobry sposób na trafne łączenie uczni i nauczycieli, a poza tym zyskałam dużą ilość klientów. Polecam i dla uczni, i dla nauczycieli!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Andrzej

Posted 275 days ago

Świetna współpraca. Szybki kontakt. Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Maria Gomułka(mama)

Posted 285 days ago

Serdecznie dziękuje za pomoc. Córka zaliczyła egzamin. Polecam każdemu Państwa serwis!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Maciej K.

Posted 289 days ago

Serdecznie dziękuję Państwu za pomoc! Poprawka zaliczona. Polecam wszystkim serwis BUKI!!!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Monika K.

Posted 303 days ago

Dużo ofert! Dobry kontakt. Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Ewelina J.

Posted 320 days ago

Serwis godny polecenia! Panie menedżerki bardzo mile!

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Rate it!

or log in through social networks:

Send