Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.63 from 112 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Anna Elżbieta W.

Posted 287 days ago

Dobry serwis. Jestem zadowolona ze współpracy z serwisem. Panie menadżerki są profesjonalne i kontaktowe. Jedynym mankamentem są ciągłe prośby o zmianę kwoty, ale problem szybko znika. Polecam się na przyszłość

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Klienci zaznaczają ilość zajęć przy podaniu zgłoszenia. Czasamy występują zmiany, które korygujemy. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy udanych zajęć!

Jacek K.

Posted 288 days ago

Dobry serwis, z zadowoleniem korzystam z jego pośrednictwa.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Aleksandra K.

Posted 289 days ago

Jestem zadowolona z serwisu. Menadżerowie zleceń są profesjonalni, kontaktowi i sympatyczni, szybko rozwiązują wszelkie problemy i wyjaśniają wątpliwości. Moje jedyne zastrzeżenie to fakt, że notorycznie muszę prosić o zmianę kwoty, ponieważ system cały czas źle przelicza mi, ile powinnam oddać serwisowi (oczywiście jest to korygowanie, ale dość upierdliwe jest dla mnie pisanie w tej sprawie z każdym nowym zamówieniem). Mimo to, jak najbardziej polecam!

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Klienci zaznaczają ilość zajęć przy podaniu zgłoszenia. Czasamy występują zmiany, które korygujemy. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy udanych zajęć!

Anna G.

Posted 289 days ago

Firma nie tylko rzetelnie dotrzymująca umowy, ale też wspierająca korepetytorów oraz uczniów i ich rodziców! Świetna sprawa!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Iwona B.

Posted 292 days ago

Jestem zadowolona z współpracy z firmą Buki, choć czasami nie otrzymywalam wybranych przeze mnie zamówień, na ktorych mi zależało. Pozdrawiam Iwona Buszowska

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Marta W.

Posted 293 days ago

Bardzo dużo ofert, firma prężnie się rozwija, co chwilę poprawiając swoje usługi. Moim zdaniem bardzo uczciwie podchodzą do klientów i rzeczywiście znajdują uczniów. Jedyne zastrzeżenie to fakt, że czasami strona internetowa nie działa prawidłowo - błędy w datach zajęć, utrudniony czat z klientem, błędy w wysyłaniu wiadomości - myślałam, że piszę z klientem, a pisałam z innym korepetytorem ;)

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Malgorzata J.

Posted 294 days ago

Współpraca bardzo dobra, uczciwe podejście do korepetytora. Panie menadżerki bardzo miłe. Polecam!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Bożena

Posted 294 days ago

Bardzo dobra współpraca. Szybkie poszukiwanie uczniów. Ilość ofert wystarczająca. Polecam ten portal.

Company response

Dziękujemy za opinię. Liczymy na owocną współpracę!

Justyna N.

Posted 295 days ago

Z całą odpowiedzialnością polecam ten serwis aktywnym korepetytorom. Kontakt z Paniami menadżerami jest na bardzo wysokim poziomie. Serwis bardzo ułatwia nawiązywanie kontaktów z potencjalnymi klientami

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Anna

Posted 297 days ago

Witam wszystkich. Nawiązałam współpracę z serwisem Buki w II semestrze roku szkolnego 2018/2019. Nie miałam żadnych problemów ze zleceniami i z kontaktem z Paniami koordynatorkami. Serwis dba o swoich klientów. Miła i owocna współpraca.Mam nadzieję na dalszą.;-) Polecam. Pozdrawiam.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Rate it!

or log in through social networks:

Send