Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.6 from 124 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Justyna N.

Posted 336 days ago

Z całą odpowiedzialnością polecam ten serwis aktywnym korepetytorom. Kontakt z Paniami menadżerami jest na bardzo wysokim poziomie. Serwis bardzo ułatwia nawiązywanie kontaktów z potencjalnymi klientami

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Anna

Posted 338 days ago

Witam wszystkich. Nawiązałam współpracę z serwisem Buki w II semestrze roku szkolnego 2018/2019. Nie miałam żadnych problemów ze zleceniami i z kontaktem z Paniami koordynatorkami. Serwis dba o swoich klientów. Miła i owocna współpraca.Mam nadzieję na dalszą.;-) Polecam. Pozdrawiam.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Adam B.

Posted 339 days ago

Witam, współpracuję (chyba) od początku istnienia serwisu i przez ten czas nigdy nie miałem problemów z kontaktem z paniami menedżerkami. Ilość ofert jest również dosyć spora i zgodna z moimi preferencjami :) Jest to również korzystne dla mnie jako korepetytora. Widziałem postępy w pracy nad serwisem i czasami dostrzegalne są jeszcze błędy językowe ale zawsze się to da zrozumieć! ;)

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Jolanta

Posted 340 days ago

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Duża ilość ofert. Dobry kontakt z firmą.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Tomasz C.

Posted 342 days ago

Wspólpraca z firmą korzystna . Duza ilośc ofert .

Company response

Dziękujemy za opinię. Liczymy na owocną współpracę!

Pawel B.

Posted 342 days ago

Często otrzymuję kontakty do nowych uczniów, współpraca przebiega pomyślnie. Ogólnie - polecam.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Łukasz

Posted 343 days ago

Strona ogólnie dobra, ale czasem są problemy z dogadaniem się z klientami i potrzeba móc po ustaleniu

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Marek U.

Posted 343 days ago

Polecam serwis. Współpracuję już drugi rok. Dziękuję za mnóstwo wspaniałych uczniów i dogodne warunki.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Piotr S.

Posted 343 days ago

Dobry serwis. Pozyskuje dużo klientów. Jedyny minus to słaby kontakt z moderatorami. Często zdarzają się, że klienci nie zainteresowani współpracą (ale to nie wina serwisu). Polecam !

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Anna K.

Posted 343 days ago

Dobre warunki, szybkie znajdowanie uczniów i korepetytorów przez cały rok. Czasem tylko zdarzają się błędy w systemie i menadżerowie często dokonują w nim zmian z opóźnieniem, ale nie wpływa to zbyt negatywnie na współpracę.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Rate it!

or log in through social networks:

Send