Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.62 from 138 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Łukasz

Posted 395 days ago

Strona ogólnie dobra, ale czasem są problemy z dogadaniem się z klientami i potrzeba móc po ustaleniu

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Marek U.

Posted 395 days ago

Polecam serwis. Współpracuję już drugi rok. Dziękuję za mnóstwo wspaniałych uczniów i dogodne warunki.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Piotr S.

Posted 395 days ago

Dobry serwis. Pozyskuje dużo klientów. Jedyny minus to słaby kontakt z moderatorami. Często zdarzają się, że klienci nie zainteresowani współpracą (ale to nie wina serwisu). Polecam !

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Anna K.

Posted 395 days ago

Dobre warunki, szybkie znajdowanie uczniów i korepetytorów przez cały rok. Czasem tylko zdarzają się błędy w systemie i menadżerowie często dokonują w nim zmian z opóźnieniem, ale nie wpływa to zbyt negatywnie na współpracę.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Daria W.

Posted 395 days ago

Jasna, przyjemna współpraca, aczkolwiek zgadzam się z Aleksandrą, że telefony dosłownie chwilę po otrzymaniu maila z ogłoszeniem są irytujące. Co nie zmienia faktu, że osobiście nie zdarza mi się to nagminnie, dlatego nie ma to dużego wpływu na moją ocenę. Osobiście bardzo polecam, wciągnęłam w to kilku znajomych i oni również wyrażają się pozytywnie:)

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Julia S.

Posted 395 days ago

Bardzo fajna współpraca :) Rzeczywiście dzięki Buki mogłam rozwinąć skrzydła jako korepetytor.

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Aleksandra

Posted 395 days ago

Jasno określone warunki współpracy oraz zorganizowanie zdecydowanie na plus. Minusem jest na pewno sposób komunikacji pracowników z korepetytorem, ponieważ kiedy otrzymam maila z ogłoszeniem, po niespełna 5 minutach otrzymuje telefon o tym informujący. Jest to bardzo irytujące, ze względu na to, iż nie zawsze mam czas, by od razu zapoznać się z ogłoszeniem, w którym napisane jest wszystko. Uważam, ze tego typu telefony są całkowicie zbędne

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Ania

Posted 398 days ago

Serwis na przyzwoitym poziomie.

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Grzegorz W.

Posted 398 days ago

Portal łatwy w obsłudze i dający dokładny obraz szukających się osób. Dziękuje za kontakt do Pani Wiktorii. Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Mateusz P.

Posted 402 days ago

Bardzo dobry serwis. Korzystałem już dwa razy i jeśli będę musiał skorzystać to na pewno z tego miejsca. Fachowa pomoc i szybki kontakt.

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

1...8910...14

Rate it!

or log in through social networks:

Send