Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.63 from 168 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Mariia K.

Posted 331 day ago

Atutem serwisu jest możliwość znalezienia korepetytora oraz uczniów, ale minusów dostrzegam więcej: • nie wysyłają się wiadomości (pomimo tego, że niejednokrotnie informowałam o tym zespół Buki); • menedżerowie nie zauważają wiadomości; • spamowanie na maila mimo tego, że decyzja o współpracy bądź nie jest podjęta i menedżer został poinformowany; • totalne ignorowanie komentarzy a propos pracy menedżerów, serwisu itd.

Company response

Dzień dobry! Dziękujęmy za opinię oraz Pani uwagi. Prosimy o wysłanie informacji jakie dokładnie wiadomości ma Pani na myśli oraz w jakim miejscu Pani komentarze zostały zignorowane na [email protected] Staramy się jak najszybciej odpowiadać na wiadomości od każdego klienta, korepetytora. Czasami nie możemy wysłać informacji natychmiastowo. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy Pani wiele uczniów i udanych zajęć

Martyna P.

Posted 336 days ago

Strona godna polecenia. Dziękuje za kontakt do Pani Agnieszki.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Adam

Posted 360 days ago

Udana współpraca. Polecam

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Szymon J.

Posted 360 days ago

Serwis świetnie łączy uczniów i korepetytorów, jednak niektórzy menedżerowie nie odpowiadają na wiadomości, co uniemożliwia sprawne korzystanie.

Company response

Dziękujemy za opinię. Postaramy się jak najszybciej odpowiadać na wiadomości. Życzymy wiele uczniów i udanych zajęć.

Kinga

Posted 372 days ago

Świetny serwis, szybko i solidnie.100% zadowolenia! Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Przemyslaw F.

Posted 379 days ago

Ogólnie fajny serwis dla korepetytorów, jednak dużym minusem jest to, że za często otrzymuję maile, smsy i telefony na temat ofert, na które już odpowiedziałem. Rozumiem, że wszystko musi być w systemie, jednak jest to mocno uciążliwe.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Agnieszka K.

Posted 379 days ago

Świętny serwis!Polecam w 100%

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Barbara M.

Posted 393 days ago

Bardzo dobry sposób na trafne łączenie uczni i nauczycieli, a poza tym zyskałam dużą ilość klientów. Polecam i dla uczni, i dla nauczycieli!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Andrzej

Posted 441 day ago

Świetna współpraca. Szybki kontakt. Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Maria Gomułka(mama)

Posted 451 day ago

Serdecznie dziękuje za pomoc. Córka zaliczyła egzamin. Polecam każdemu Państwa serwis!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

1...8910...17

Rate it!

or log in through social networks:

Send