Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.6 from 124 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Marzena

Posted 126 days ago

Serdecznie dziękuje za kontakt do Pana Tomasza. Syn jest bardzo zadowolony z zajęć, widać już pierwsze postępy w szkole. Czy mogliby Państwo poszukać jeszcze korepetytora z j.angielskiego?

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinię. Prosimy o kontakt na [email protected] pl lub o podanie zgłoszenia na stronie serwisu.

Filip D.

Posted 128 days ago

Całkiem spoko firma. Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie

Julia B.

Posted 136 days ago

Jestem naprawdę zła. Mimo tego, że faktycznie znalazłam paru uczniów, kpiną jest że regulamin nakazuje odpisywanie, dzwonienie jak najszybciej się da, a z menagerami kontakt jest zerowy. Przez co aktualnie nie mam jak prowadzić dalszych korepetycji, ponieważ nie odpowiadają co do moich informacji o zmianach w zgłoszeniach. Na początku byłam zadowolona, ale fakt że widzę aktywność menagerów już parokrotnie i ignorowanie moich wiadomości, jestem bardzo niezadowolona.

Company response

Dzień dobry Pani Justyno. Dziękujemy za opinię. Prosimy w regulaminie jak najszybciej kontaktować się z klientami, ponieważ zazwyczaj (Pani jako korepetytor wie o tym) klient poszukuje nauczyciela nie tylko na jednym portalu i oczywiście oczekuje odpowiedzi natychmiastowej. Z naszej strony odpowiadamy na każde zapytanie korepetytora tak szybko jak jest to możliwe. Jeśli ma Pani jeszcze jakieś uwagi, prosimy o kontakt. Życzymy udanych zajęć

Agnieszka K.

Posted 136 days ago

Pozytywna współpraca, zadowalająca.

Company response

Dziękujemy za opinie.

Alicja O.

Posted 141 day ago

Brak kontaktu z menagerem. Próbowałam skontaktować się telefonicznie, przez facebooka oraz drogą mailową. Niestety nie uzyskałam odpowiedzi. Opłata została zrobiona w terminie lecz nie została uwzględniona co uniemożliwia mi dalsza pracę z innymi uczniami oraz nie dostałam żadnych punktów rankingowych ( dostałam jedynie informację, że mogę otrzymać mniejsza liczbę owych punktów)

Company response

Dzień dobry! Szanowna Pani Alicjo. Wysłaliśmy Pani odpowiedź z prośbą o wysłanie potwierdzenia przełewu. Oprócz tego skontaktowaliśmy się z bankiem oraz oczekujemy na informacje. Niestety bank nie wysyła informacji natychmiastowo. Punkty rankingowe zostaną naliczone po otrzymaniu potwierdzenia z banku. Za utrudnienia przepraszamy. Prosimy o wyrozumiałość i dziękujemy za zrozumienie.

Martyna G.

Posted 155 days ago

Dziękuję za kontakt do Pana Sebastiana. Dziecko jest zadowolone, są już pierwsze postępy. Polecam serwis!

Company response

Dziękujemy za opinie.

Mariia K.

Posted 162 days ago

Atutem serwisu jest możliwość znalezienia korepetytora oraz uczniów, ale minusów dostrzegam więcej: • nie wysyłają się wiadomości (pomimo tego, że niejednokrotnie informowałam o tym zespół Buki); • menedżerowie nie zauważają wiadomości; • spamowanie na maila mimo tego, że decyzja o współpracy bądź nie jest podjęta i menedżer został poinformowany; • totalne ignorowanie komentarzy a propos pracy menedżerów, serwisu itd.

Company response

Dzień dobry! Dziękujęmy za opinię oraz Pani uwagi. Prosimy o wysłanie informacji jakie dokładnie wiadomości ma Pani na myśli oraz w jakim miejscu Pani komentarze zostały zignorowane na [email protected] Staramy się jak najszybciej odpowiadać na wiadomości od każdego klienta, korepetytora. Czasami nie możemy wysłać informacji natychmiastowo. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy Pani wiele uczniów i udanych zajęć

Martyna P.

Posted 167 days ago

Strona godna polecenia. Dziękuje za kontakt do Pani Agnieszki.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Adam

Posted 192 days ago

Udana współpraca. Polecam

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Szymon J.

Posted 192 days ago

Serwis świetnie łączy uczniów i korepetytorów, jednak niektórzy menedżerowie nie odpowiadają na wiadomości, co uniemożliwia sprawne korzystanie.

Company response

Dziękujemy za opinię. Postaramy się jak najszybciej odpowiadać na wiadomości. Życzymy wiele uczniów i udanych zajęć.

Rate it!

or log in through social networks:

Send