Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.63 from 169 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Grażyna K.

Posted 1 day ago

Całkiem spoko firma. Znajdują ogłoszenia dopasowane do wymagań. Polecam!

Muhammad

Posted 6 days ago

Nice work! Thank you for your help! Mr Rafal is very good tutor!

Company response

Thank you! Have a nice day!

Martyna K.

Posted 6 days ago

Bardzo dobra strona dla korepetytorów. Mam już komplet uczniów. Dzięki za współpracę! Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinię. Życzymy udanych zajęć!

Filip S.

Posted 6 days ago

Nie polecam. Pomijam, że strona korepetytorska od paru lat nie potrafi przetłumaczyć w pełni strony i maile piszą też obcokrajowcy lub grafomani... Chciałem mimo to się zdecydować na zlecenie, które sam wyszukałem, ale po kliknięciu ,,zgłosić" przenosi mnie do tych sugerowanych przez stronę. Zatrudnijcie może jakiegoś Polaka w serwisie?

Company response

Dziękujemy za uwagi. BUKI zatrudnia nie tylko Polaków, ale i również obcokrajowców, którzy biegle posługują się j.polskim i są native speakerami innych języków co pomaga w komunikacji. Jeśli ma Pan jakiś problem z akceptacją zgłoszenia, prosimy o kontakt na [email protected]

Maciej C.

Posted 10 days ago

Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm w obsłudze korepetycji

Company response

Dziękujemy za opinię. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć!

Tomasz P.

Posted 11 day ago

Zdecydowanie zgadzam się z negatywnymi opiniami; warunki współpracy faktycznie są już nie do przyjęcia. Jednak gdybym miał wejść w szczegóły to zajęłoby mi to więcej niż 500 znaków...Jakby co, o szczegółach argumentujących niemożność przyjęcia takich warunków współpracy napisałem na gowork, w wątku o buki (mój tam nick- korepetytor mat-fiz-chem)...

Company response

Dzień dobry Panie Tomaszu. Dziękujemy za opinię. Zasady współpracy są ogólnodostępne dla każdego użytkownika, więc każdy może zrobić swój wybór. Życzymy miłego dnia!

Karolina S.

Posted 15 days ago

Polecam wszystkim!

Company response

Dziękujemy za polecenie. Życzymy miłego dnia!

Mariusz S.

Posted 36 days ago

Jest w porządku

Company response

Dziękujemy za opinię!

Iza

Posted 39 days ago

Polecam korepetytor wykonał kawał ciężkiej pracy i w niczym nie zawiódł,matura zdana (tylko 2 osoby w klasie) dziękujemy i Wszystkim polecamy -nigdy Was nie zawiedzie a matematykę polubicie

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Łukasz S.

Posted 42 days ago

Bardzo dobry kontakt i pomoc polecam

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

12...17

Rate it!

or log in through social networks:

Send