Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.8 from 35 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Magda K.

Posted 3 days ago

Bardzo dobra współpraca, kontakt na bieżąco, szybko, a co najważniejsze - skutecznie. Polecam współpracę z tą firmą.

Hubert A.

Posted 6 days ago

Fajna strona. Mam już komplet uczniów!

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Justyna (mama)

Posted 7 days ago

Polecam serwis BUKI. Dziękuję za kontakt do Pani Eweliny. Córka w końcu zaczęła rozumieć matematykę(ma dyskalkulię). Już po 2 miesiącach widać efekty. Pani Ewelina to świetny pedagog, który ma indywidualne podejście do ucznia. Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Katarzyna

Posted 9 days ago

Przydatna strona.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Karolina M.

Posted 12 days ago

Serwis godny polecenia. Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi, a co najważniejsze korepetytorzy świetnie przekazują wiedzę. Moje dzieci są zachwycone. Pani Agnieszka pomaga w matematyce, a Pani Ania w j.angielskim. Dziękuję za pomoc.

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Zbigniew T.

Posted 26 days ago

Serwis działa bardzo sprawnie, oceniam go bardzo wysoko, chociaż drobne usprawnienia by się przydały.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Kinga P.

Posted 35 days ago

Świetna strona,jasne i klarowne warunki. Doskonała wspolpraca.

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Cezary S.

Posted 40 days ago

Bardzo fajny serwis. Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Ola

Posted 46 days ago

Dziękuje Buki za uczniów i super podejście do korepetytora. Prowizja serwisu nie jest wysoka w porównaniu z innymi szkołami. Dzięki stronie mogę prowadzić bloga i skontaktować się z uczniem przed przyjęciem zgłoszenia. Profesjonalny serwis. Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinie i liczymy na owocną współpracę!

Magda

Posted 46 days ago

Świetny serwis! Pracujemy już ponad rok i cały czas mam dużo uczniów. Polecam wszystkim!

Company response

Dziękujemy Pani Magdo. Pani opinia jest bardzo ważna dla nas!

Rate it!

or log in through social networks:

Send