Wspieramy Ukrainę! Stop wojnie!

Pomoc tutaj »

Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.64 from 252 users.

Tell us what you think about BUKI.

You can find all the reviews and comments about the experience with BUKI on this page.

Registered tutors or visitors who have confirmed their identity via e-mail or social networks can leave feedback.

If you have any questions or faced any problem when working with the service, please write to us at [email protected]. We will review your request in detail within 1-2 days.

We appreciate your activity!

Help us to become better!

All reviews

Beata

Posted 6 days ago

Strona godna polecenia! Dziękuje za kontakt do Pani Anny. Córka jest zadowolona, my również.

Company response

Dziękujemy za opinię! Życzymy udanych zajęć!

David

Posted 34 days ago

I recommend!

Company response

Thank you!

Martyna

Posted 34 days ago

Świetna strona. Mam już komplet uczniów i ciągle otrzymuje nowe oferty.

Company response

Dziękujemy za opinię Pani Martyno!

Zuzanna

Posted 40 days ago

2.Zakłamanie i nastawienie wyłącznie na zarobek. Rozumiem,że ceny wzrastają,a firma musi zarobić,ale to niedorzeczne,ze ze 100% za 1 lekcję trzeba opłacić już 200%+23% Vatu. Klient przychodzi jednorazowo za 50zl, a ja nie mając absolutnie żadnej pewności,ze klient wróci (w postaci np.pisma, Obecnie pracuje prywatnie na umowie na zlecenie) mam za niego dopłacić ponad 100 zl?? Chore.

Company response

Dzień dobry Pani Zuzanno. Najprawdopodobniej nie zapoznała się Pani z zasadami współpracy z serwisem. Prosimy o kontakt na [email protected] lub telefoniczny.

Paweł W.

Posted 42 days ago

Jest Ok. Polecam!

Company response

Dziękujemy za polecenie!

Julia

Posted 57 days ago

Bardzo polecam Panią Julię W. :) Moim zdaniem bardzo dobrze uczy , bo póki co wszystko co mi wytłumaczyła , rozumiem.

Company response

Dziękujemy za opinię. Życzymy udanych zajęć!

Adam K.

Posted 60 days ago

Co to jest za serwis który nie umożliwia kontaktu z zainteresowanym tylko najpierw każe płacić korepetytorowi 300zl żeby móc doprecyzować jakiekolwiek info dot. zapytania? To jakiś żart!

Company response

Dzień dobry Panie Adamie. Najprawdopodobniej nie zapoznał się Pan z zasadami współpracy z serwisem - nie każemy płacić korepetytorowi, żeby móc doprecyzować jakiekolwiek info dot. zapytania Korepetytor otrzymuje kontakt do klienta po zaakceptowaniu zgłoszenia, po czym jest możliwość omówić szczegóły bezpośrednio z klientem. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na [email protected] lub telefoniczny.

Magdalena

Posted 67 days ago

Polecam z całego serca panią Joannę J.francuski. Potrafi przekazać wiedzę i zachęcić do nauki. Bardzo życzliwą osobą.

Company response

Dziękujemy za opinię! Życzymy udanych zajęć!

Marina

Posted 77 days ago

Jestem zadowolona. Dzieciom bardzo się podobają lekcje.

Company response

Dziękujemy za opinię! Służymy pomocą!

Regina

Posted 99 days ago

Jesteśmy bardzo zadowolenie, córce udało się zaliczyć matematykę na studiach. Polecam!

Company response

Dziękujemy za polecenie! Służymy pomocą!

12...26

Rate it!

or log in through social networks:

Send