Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.67 from 234 users.

Tell us what you think about BUKI.

You can find all the reviews and comments about the experience with BUKI on this page.

Registered tutors or visitors who have confirmed their identity via e-mail or social networks can leave feedback.

If you have any questions or faced any problem when working with the service, please write to us at [email protected]. We will review your request in detail within 1-2 days.

We appreciate your activity!

Help us to become better!

All reviews

Anielka

Posted 9 days ago

Pani przemiła, jestem zadowolona, dużo wyciągam z lekcji.

Edyta W.

Posted 11 day ago

Super Polecam

Dominika

Posted 12 days ago

Najgorsza strona z jakiej korzystałam. Człowiek składa wiele podań, system jest idiotyczny bo kiedy korepetytor odrzuci wniosek to nie dostaje się żadnej informacji zwrotnej i stoi się w miejscu. Ponad to menagerka nawet nie raczy odpisać mi na jedną wiadomość od kilku dni. Bawiłam się z tą stroną jakieś dwa tygodnie, w końcu przeszłam na OLX i znalazłam korepetytora w pół godziny. Wnioski są jasne.

Magdalena P.

Posted 15 days ago

Gorąco polecam

Anna

Posted 18 days ago

Polecam gorąco korepetycje z p. Agatą. Córka jest bardzo zadowolona. Pani Agata w jasny sposób tłumaczy materiał. Polecam !!!

Edyta

Posted 18 days ago

Polecamy Pana Oleksander Zimenko. Bardzo miły i pomocny, córka zadowolona

Agnieszka

Posted 24 days ago

Polecam korepetytora Pana Aleksy Mazur.

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię!

Iwona

Posted 26 days ago

Polecam korepetycje z P.Pauliną. Jest osobą bardzo kompetentną. Corks jest bardzo zadowolona.Lekcje przygotowujące do matury rozszerzonej są zaplanowane, bardzo rzeczowo i na wysokim poziomie przygotowane.Współpraca z uczniem bardzo dobra.

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię!

Lucyna J.

Posted 32 days ago

Nowoczesna firma edukacyjna. Polecam.

Company response

Dziękujemy za opinię!

Katarzyna L.

Posted 32 days ago

Bardzo dobra współpraca

Company response

Dziękujemy za opinię!

12...24

Rate it!

or log in through social networks:

Send