Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.71 from 90 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Alicja O.

Posted 1 day ago

Brak kontaktu z menagerem. Próbowałam skontaktować się telefonicznie, przez facebooka oraz drogą mailową. Niestety nie uzyskałam odpowiedzi. Opłata została zrobiona w terminie lecz nie została uwzględniona co uniemożliwia mi dalsza pracę z innymi uczniami oraz nie dostałam żadnych punktów rankingowych ( dostałam jedynie informację, że mogę otrzymać mniejsza liczbę owych punktów)

Company response

Dzień dobry! Szanowna Pani Alicjo. Wysłaliśmy Pani odpowiedź z prośbą o wysłanie potwierdzenia przełewu. Oprócz tego skontaktowaliśmy się z bankiem oraz oczekujemy na informacje. Niestety bank nie wysyła informacji natychmiastowo. Punkty rankingowe zostaną naliczone po otrzymaniu potwierdzenia z banku. Za utrudnienia przepraszamy. Prosimy o wyrozumiałość i dziękujemy za zrozumienie.

Martyna G.

Posted 15 days ago

Dziękuję za kontakt do Pana Sebastiana. Dziecko jest zadowolone, są już pierwsze postępy. Polecam serwis!

Mariia K.

Posted 22 days ago

Atutem serwisu jest możliwość znalezienia korepetytora oraz uczniów, ale minusów dostrzegam więcej: • nie wysyłają się wiadomości (pomimo tego, że niejednokrotnie informowałam o tym zespół Buki); • menedżerowie nie zauważają wiadomości; • spamowanie na maila mimo tego, że decyzja o współpracy bądź nie jest podjęta i menedżer został poinformowany; • totalne ignorowanie komentarzy a propos pracy menedżerów, serwisu itd.

Company response

Dzień dobry! Dziękujęmy za opinię oraz Pani uwagi. Prosimy o wysłanie informacji jakie dokładnie wiadomości ma Pani na myśli oraz w jakim miejscu Pani komentarze zostały zignorowane na [email protected] Staramy się jak najszybciej odpowiadać na wiadomości od każdego klienta, korepetytora. Czasami nie możemy wysłać informacji natychmiastowo. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy Pani wiele uczniów i udanych zajęć

Martyna P.

Posted 27 days ago

Strona godna polecenia. Dziękuje za kontakt do Pani Agnieszki.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Adam

Posted 52 days ago

Udana współpraca. Polecam

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Szymon J.

Posted 52 days ago

Serwis świetnie łączy uczniów i korepetytorów, jednak niektórzy menedżerowie nie odpowiadają na wiadomości, co uniemożliwia sprawne korzystanie.

Company response

Dziękujemy za opinię. Postaramy się jak najszybciej odpowiadać na wiadomości. Życzymy wiele uczniów i udanych zajęć.

Kinga

Posted 64 days ago

Świetny serwis, szybko i solidnie.100% zadowolenia! Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Przemyslaw F.

Posted 70 days ago

Ogólnie fajny serwis dla korepetytorów, jednak dużym minusem jest to, że za często otrzymuję maile, smsy i telefony na temat ofert, na które już odpowiedziałem. Rozumiem, że wszystko musi być w systemie, jednak jest to mocno uciążliwe.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.

Agnieszka K.

Posted 71 day ago

Świętny serwis!Polecam w 100%

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Barbara M.

Posted 84 days ago

Bardzo dobry sposób na trafne łączenie uczni i nauczycieli, a poza tym zyskałam dużą ilość klientów. Polecam i dla uczni, i dla nauczycieli!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Rate it!

or log in through social networks:

Send