Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.76 from 80 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Andrzej

Posted 10 days ago

Świetna współpraca. Szybki kontakt. Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Maria Gomułka(mama)

Posted 20 days ago

Serdecznie dziękuje za pomoc. Córka zaliczyła egzamin. Polecam każdemu Państwa serwis!

Company response

Dziękujemy!Pani opinia jest dla nas bardzo ważna!

Maciej K.

Posted 24 days ago

Serdecznie dziękuję Państwu za pomoc! Poprawka zaliczona. Polecam wszystkim serwis BUKI!!!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Monika K.

Posted 38 days ago

Dużo ofert! Dobry kontakt. Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Ewelina J.

Posted 55 days ago

Serwis godny polecenia! Panie menedżerki bardzo mile!

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Krzysztof

Posted 59 days ago

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Sporo ofert. Dobry kontakt z firmą. Polecam!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Aleksandra C.

Posted 62 days ago

Tragicznie działający czat. Po kilkukrotnej próbie kontaktu z managerem zero odpowiedzi, podobnie na maila. Klienci mają problem z czytaniem ze zrozumieniem i zdziwieni są, że kiedy ogłoszenie dotyczy lekcji online to korepetytor nie dojeżdża.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinię. Szanowna Pani Aleksandro, menedżer odpisuje na wiadomośći w czacie po kolei. Zazwyczaj odpowiadamy w tym samym dniu roboczym. Pani otrzymała odpowiedź w ciągu 20 minut. Klienci zaznaczaj miejsce lekcji kiedy podają zgłoszenie na stronie serwisu. Zajęcia online nie przewidują dojazd do ucznia. Na stronie zgłoszenia można wybrać miejsce lekcji u ucznia, u korepetytora lub online(taki podział wydaje nam się zrozumiały). Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Propozycje każdy klient/korepetytor może wysyłać na [email protected] Będziemy wdzięczni

Adrian Z.

Posted 63 days ago

Świetny portal

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Anna Elżbieta W.

Posted 66 days ago

Dobry serwis. Jestem zadowolona ze współpracy z serwisem. Panie menadżerki są profesjonalne i kontaktowe. Jedynym mankamentem są ciągłe prośby o zmianę kwoty, ale problem szybko znika. Polecam się na przyszłość

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie. Klienci zaznaczają ilość zajęć przy podaniu zgłoszenia. Czasamy występują zmiany, które korygujemy. Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu. Życzymy udanych zajęć!

Jacek K.

Posted 67 days ago

Dobry serwis, z zadowoleniem korzystam z jego pośrednictwa.

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy wielu uczniów i udanych zajęć.

Rate it!

or log in through social networks:

Send