Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.63 from 103 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Piotr

Posted today

Fajny serwis na poszukiwanie uczniów. Czasami jest problem z kontaktem z klientem, ale to raczej nie zależy od serwisu. Panie administratorki są bardzo uprzejme. Ogólnie jestem zadowolony ze współpracy.

Agnieszka mama

Posted today

Dziękujemy za szybkie znalezienie nauczyciela dla mojej córki. Pani Marta to świetny korepetytor. Polecam!

Magdalena S.

Posted 1 day ago

Niestety rezygnuje z serwisu… strata czasu.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za informacje. Może Pani zablokować lub usunąć konto bezpośrednio ze swojego profilu. W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt na [email protected]

Ewa

Posted 15 days ago

Niestety jestem niezadowolona z usług ,gdyż próbowałam znaleźć korepetytora matematyki dla córki i po 11 zgłoszeniach odezwała się jedynie pani Natalia ,która po tygodniu jednak odrzuciła moją ofertę.Nie rozumie po co korepetytorzy ogłaszają się i co więcej wyświetlają grafik z wolnymi terminami jak i tak nikt nie wyraża chęci współpracy.

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię. Pani Ewo, wysłała Pani jedno zgłoszenie w którym zaznaczyła Pani 11 korepetytorów. Wysyłamy kontakt do jednego korepetytora. Jeśli nauczyciel Pani nie odpowiada to oczywiście możemy poszukać innego. Każdy korepetytor zaznacza swój grafik indywidualnie oraz może szukać uczniów na innych źródłach. Jeśli któryś z terminów był już zajęty, to znaczy że korepetytor poprostu nie zaktualizował danych. Ze swojej strony ciągle wysyłamy przypomnienia o aktualizacji danych w profilach. Jeśli Pani nadal poszukuje korepetytora, prosimy o kontakt na [email protected] Życzymy milego dnia!

Tomasz B.

Posted 23 days ago

Zmienilbym formę zapłaty za usługi, na jednorazowa opłatę 50% stawki za h zajęć Bo obecny system jest alogiczny i niekorzystny dla lektorów.

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinie!

Maria

Posted 38 days ago

Niestety jestem niezadowolona, próbowałam skontaktować się z zupełnie inna osoba niż „ wylosował” to serwis, nie odpowiada mi takie narzucanie korepetytora. Nie zdecyduje się ponownie na próbę korzystania z serwisu.

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię. Pani Mario, jeśli wybrany korepetytor rezygnuje ze zgłoszenia lub z jakiegoś powodu nie może pracować z klientem(tak jak w przypadku Pani zgłoszenia), to poszukujemy innego nauczyciela zgodnie z podanymi informacjami w zgłoszeniu - stawka, miejsce lekcji ect. W żaden sposób nie narzucamy korepetytora, tylko chcemy pomóc w znalezieniu nauczyciela. Życzymy miłego dnia!

Artur

Posted 45 days ago

Praca z korepetytorem przebiega bez zarzutów. Gorąco polecam ten serwis

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie

Bożena

Posted 45 days ago

Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Łukasza. Dziecko robi postępy co widać po ocenach w szkole. Bardzo dziękuję za polecenie mi tego nauczyciela.

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

DOMINIK

Posted 46 days ago

Może być ale korepetytor źle tłumaczy na język polski tłumaczenia a korepetytory to już jest co innego po polsku ma być poprawnie przetłumaczone 50 zł 30 zł za korepetycje oplata pobrana z zajęć jestem zadowolony z korepetytorów ale z tłumaczenia nie za bardzo już wole gdzie indziej zapłacić 50 zł i mieć przetłumaczone bardzo dobrze po polsku bo jestem w tedy zadowolony korepetytorów oceniam na 5 10 + wprowadź cie 1 lekcje za darmo próbne bo nie każdy ma pieniądze odrazy żeby zapalacił

Company response

Dziękujemy za opinię!

Marzena

Posted 56 days ago

Serdecznie dziękuje za kontakt do Pana Tomasza. Syn jest bardzo zadowolony z zajęć, widać już pierwsze postępy w szkole. Czy mogliby Państwo poszukać jeszcze korepetytora z j.angielskiego?

Company response

Dzień dobry!Dziękujemy za opinię. Prosimy o kontakt na [email protected] pl lub o podanie zgłoszenia na stronie serwisu.

Rate it!

or log in through social networks:

Send