Reviews of visitors about the site

Current rating 4.63 from 317 users.

Tell us what you think about BUKI.

You can find all the reviews and comments about the experience with BUKI on this page.

Registered tutors or visitors who have confirmed their identity via e-mail or social networks can leave feedback.

If you have any questions or faced any problem when working with the service, please write to us at [email protected]. We will review your request in detail within 1-2 days.

We appreciate your activity!

Help us to become better!

All reviews

Kacper

Posted 1 days ago
Kacper id: 374

Dobra współpraca. Dużepostępy w nauce, generalnie na wielki plus ...

Company response

Cieszymy się, że mogliśmy Panu pomóc! Życzymy sukcesów w nauce! 📚

Monika

Posted 42 days ago
Monika id: 373

Bardzo zaangażowany pan, miły aż chce się uczyć grać na gitarze ,godny polecenia, bardzo chętnie chodzę na kolejne lekcje

Company response

Dziękujemy za opinię! Życzymy udanych zajęć!

Barbara

Posted 58 days ago
Barbara id: 372

Szybka reakcja na zgłoszenie, rewelacyjny nauczyciel. Pan Andrzej Ł. jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały, uczy dostosowując materiał do ucznia. Jest mocno wspierający, dużo chwali i nie krytykuje tylko zwraca uwagę na błędy i koryguje je. Jest dowcipny a lekcje z nim nie są stresujące pomimo ciężkiej pracy i mnóstwa materiału.

Company response

Bardzo dziękujemy za ocenę i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług.

Dorota

Posted 94 days ago
Dorota id: 371

Super współpraca

Company response

Dziękujemy za opinię!

Roma

Posted 105 days ago
Roma id: 370

Dziękuję za pomoc, Pan Sebastian wykazał się dużym profesjonalizmem i fachowym podejściem do problemów mojego syna z przyswojeniem wiedzy. Jego doświadczenie pomogło rozwiać niepewności mojego dziecka. Jedna godzina z Panem Sebastianem wystarczyła, aby syn uwierzył w swoje możliwości. Polecam.

Company response

Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Katarzyna

Posted 110 days ago
Katarzyna id: 369

Współpraca z firmą Buki jest satysfakcjonującą,to profesjonalna i kompetentna firma,polecam.

Company response

Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Leszek

Posted 115 days ago
Leszek id: 368

Współpraca z Buki, to czysta satysfakcja! Opis ucznia zwykle pokrywa się z jego oczekiwaniami. Menadżer z Buki to weryfikuje wszelkie odchylenia i zgodnie z regulaminem wyrównuje prowizję. Jak w każdym biznesie, trafiają się uczniowie wieloletni i krótkotrwali. Satysfakcję dają też opinie uczniów i ich rodziców, którzy przekonują się do zajęć, szczególnie tych zdalnych. Dobrze, że uczniowie też stawiają swoje opinie i nie wybiera się korepetytora "w ciemno"! Zatem wszyscy mogą być zadowoleni

Company response

Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Margarita

Posted 145 days ago
Margarita id: 366

Bardzo podoba mi się współpraca z buki. Większość moich uczniów znalazłam na tej stronie. Menedżerowie są zawsze przyjaźni i łatwo się z nimi skontaktować. Zawsze otrzymuję również odpowiedzi na moje pytania, które piszę na e-mail serwisu. To najlepsza strona do wyszukiwania korepetytorów i uczniów, jaką znam i polecam ją innym. Dziękuję za współpracę i życzę kolejnych sukcesów oraz wdzięcznych klientów :)

Company response

Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Dorota

Posted 163 days ago
Dorota id: 365

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłem znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontakt, jak i sposób rozwiązywania problematycznych sytuacji. Buki to zdecydowanie wartościowy wybór dla wszystkich poszukujących profesjonalnych usług edukacyjnych online.

Company response

Dzień dobry Pani Doroto, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy.

Katarzyna

Posted 179 days ago
Katarzyna id: 364

Doskonały kontakt i fachowa pomoc.

Company response

Dziękujemy za opinię!

12...32