Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.73 from 199 users.

Tell us what you think about BUKI.

You can find all the reviews and comments about the experience with BUKI on this page.

Registered tutors or visitors who have confirmed their identity via e-mail or social networks can leave feedback.

If you have any questions or faced any problem when working with the service, please write to us at [email protected]. We will review your request in detail within 1-2 days.

We appreciate your activity!

Help us to become better!

All reviews

Joanna K.

Posted 25 days ago

Jestem zarejestrowana na wielu platformach dla korepetytorów, ale jedyną skuteczną okazała się platforma Buki. Dzięki niej mam już wielu zadowolonych, stale współpracujących ze mną uczniów. Pozytywne jest to, że mimo różnych mankamentów techniczno-organizacyjnych platforma się rozwija i koryguje niedociągnięcia. Poleciłam ją już innym korepetytorom, a także poszukującym korepetytorów, i będę polecać nadal, o ile poziom nie spadnie.

Klaudia

Posted 25 days ago

Współpraca udana. Polecam!

Krystyna

Posted 27 days ago

Od mniej więcej 2 tygodni poszukuję korepetytorów. Złożyłam kilka zapytań i otrzymałam jedną odpowiedź z ofertą zajęć online, gdy ja napisałam w zgłoszeniu, że interesują mnie zajęcia u ucznia, więc nic z korków nie wyszło. Na pozostałe zgłoszenia brak odzewu, chociaż korepetytorzy mają wolne miejsca w grafikach znajdujących się przy ogłoszeniu. Dzisiaj złożyłam nowe zapytanie, które po 20 min. zostało zamknięte. Czy orientuje się ktoś, jak można znaleźć korepetytora dzięki tej stronie?

Company response

Dzień dobry Pani Krystyno. Poszukujemy dla Pani korepetytora zgodnie z zaznaczonymi kryteriami. Niestety w czasie pandemii jest ciężko znaleźć korepetytora, który dojeżdża do ucznia.

Aleksandra S.

Posted 33 days ago

Bardzo bardzo bardzo dobra praca z Buki. Świetny i szybki kontakt z Manager'ami oraz płynny przepływ zleceń. Polecam serdecznie

Company response

Dziękujemy za opinię!

Monika

Posted 34 days ago

Jestem bardzo zadowolona z serwisu i korepetytora. Pozdrawiam MR

Company response

Dziękujemy za opinię. Życzymy udanych zajęć!

Tom

Posted 41 day ago

This educational platform is worth recommending

Company response

Thank you. Your feedback is important for us

Dorota B.

Posted 42 days ago

Polecam współpracę z serwisem. Dobry kontakt z administratorami oraz wiele zleceń.

Company response

Dziękujemy za opinię! Udanych zajęć!

Anna K.

Posted 42 days ago

Współpraca udana. Dziękuje za szybki kontakt! Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinię! Udanych zajęć!

Mateusz L.

Posted 52 days ago

Nie polecam takich.naciągaczy to w swoim życiu jeszcze nie widziałem

Company response

Dzień dobry. Serwis BUKI działa zgodnie z Regulaminem, który jest ogólnodostępny na stronie serwisu oraz zaakceptowany przez każdego zarejestrowanego użytkownika. Prosimy nie rejestrować się na stronie w przypadku jeśli zasady współpracy użytkownikowi nie odpowiadają.

Bozena

Posted 72 days ago

Pani Regina jest bardzo dobrym nauczycielem. Bardzo cenię jej profesjonalizm I zaangażowanie. Pani Regina ma dobry kontakt z uczniem.

Company response

Dziękujemy za opinię! Udanych zajęć!

12...20

Rate it!

or log in through social networks:

Send