Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.71 from 207 users.

Tell us what you think about BUKI.

You can find all the reviews and comments about the experience with BUKI on this page.

Registered tutors or visitors who have confirmed their identity via e-mail or social networks can leave feedback.

If you have any questions or faced any problem when working with the service, please write to us at [email protected]. We will review your request in detail within 1-2 days.

We appreciate your activity!

Help us to become better!

All reviews

Marta

Posted 3 days ago

Niedawno rozpoczęłam naukę gry na skrzypcach z panem Fiodorem Ł. Bardzo polecam, jest to osoba z anielską cierpliwością i bardzo angażująca się. Każdy będzie uszczęśliwiony mając takiego nauczyciela :-)

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię

Anja

Posted 26 days ago

jestem super zadowolona z korepetytora . Natalii Gogokhia spełnia wszystkie moje oczekiwania

Dorota

Posted 27 days ago

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z państwa korepetytorką. Pomoc z matematyki dla syna znalazłam bardzo szybko. Pani Natalia Poziemska to wspaniała i kompetentna osoba. Świetnie dogaduje się z nastolatkami. Polecam ebuki i panią Natalię

Olga K.

Posted 41 day ago

Jestem bardzo zadowolona z serwisu i dziękuje za kontakt do korepetytora. Córka nareszcie zrozumiała matematykę.

Company response

Thank you for your feedback. We wish you successful classes!

Martyna K.

Posted 41 day ago

Współpraca układa się dobrze. Polecam!

Company response

Thank you for your feedback.

Marcin K.

Posted 48 days ago

Współpraca z menedżerami jest dość uciążliwa. W przypadku niemożliwości odebrania telefonu liczyłbym na krótką wiadomość. Gdy oddzwaniam, czasami osoba odbierająca nie wie, po co do mnie dzwoniono. Szkoda, że nie można (nie jest to opłacalne) ponóc jednerazowo - np. w przygotowaniu do kolokwium.

Company response

Thank you for your feedback.

Gosia

Posted 64 days ago

Współpraca udana.

Company response

Thank you for your feedback.

Arkadiusz R.

Posted 66 days ago

Z mojego punktu widzenia, to jakaś ściema, dostaję oferty, a gdy się loguję, to zawsze jest wiadomość, że oferta została już przyznana innemu lektorowi, i tak w koło Macieju, jednocześnie mamią informacją, że jak się przejdzie na opcję płatną, to będzie więcej ofert. Wygląda mi to na zwykłe naciąganie. W międzyczasie nawiązałem współpracę z kilkoma szkołami językowymi i znalazłem uczniów przez gumtree, więc szkoda czasu, właśnie skasowałem tutaj swój profil.

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię. Zasady współpracy są ogólnodostępne na stronie serwisu, więc każdy użytkownik podejmuje dla siebie decyzje czy odpowiadają mu zasady współpracy, czy też nie. Z poważaniem, Zespół BUKI

Joanna K.

Posted 95 days ago

Jestem zarejestrowana na wielu platformach dla korepetytorów, ale jedyną skuteczną okazała się platforma Buki. Dzięki niej mam już wielu zadowolonych, stale współpracujących ze mną uczniów. Pozytywne jest to, że mimo różnych mankamentów techniczno-organizacyjnych platforma się rozwija i koryguje niedociągnięcia. Poleciłam ją już innym korepetytorom, a także poszukującym korepetytorów, i będę polecać nadal, o ile poziom nie spadnie.

Klaudia

Posted 95 days ago

Współpraca udana. Polecam!

12...21

Rate it!

or log in through social networks:

Send