Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.7 from 215 users.

Tell us what you think about BUKI.

You can find all the reviews and comments about the experience with BUKI on this page.

Registered tutors or visitors who have confirmed their identity via e-mail or social networks can leave feedback.

If you have any questions or faced any problem when working with the service, please write to us at [email protected]. We will review your request in detail within 1-2 days.

We appreciate your activity!

Help us to become better!

All reviews

Magdalena D.

Posted 23 days ago

Naprawdę fajna organizacja. Znakomicie skonstruowany serwis. Polecam

Company response

Dziękujemy za opinię!

WOLF WOLF

Posted 27 days ago

Pozytywnie oceniam współpracę korepetytor=uczeń, uczeń = korepetytor

Company response

Dziękujemy za opinię!

Julia

Posted 31 day ago

I heartily recommend the tutor Joanna C. A great approach to teaching and to the student himself. Learning through play and fun :). The tutor is passionate about teaching the language as well as the customs and culture that prevail in Spain. I recommend it with all my heart for beginners :)

Company response

Dziękujemy za opinię. Życzymy udanych zajęć!

Joanna S.

Posted 43 days ago

Serwis działa sprawnie, czasem trzeba poczekać dłuższą chwilę, aż menadżer rozwiąże problem ze zgłoszeniem np. zawieszenie go na okres wakacji, jednak jak dotychczas wszystko udało się pozytywnie wyklarować i jestem zadowolona ze wsparcia i zrozumienia sytuacji ze strony menadżerskiej.

Company response

Dziękujemy za opinię!

Dorota

Posted 52 days ago

Polecam panią Bogusie z Radomia, jest świetnym nauczycielem języka angielskiego, bardzo dobrze tłumaczy i uczy

Company response

Dziękujemy za opinię. Życzymy udanych zajęć!

Monika

Posted 55 days ago

Bardzo dziękuję za pomoc mojej córce w nauce historii Pani Annie J.! Bardzo kompetentna osoba, dobrze przygotowana i sumienna. Córka była bardzo zadowolona z lekcji :)

Company response

Dziękujemy za opinię! Życzymy udanych zajęć!

Joanna K.

Posted 62 days ago

Sprawny portal korepetycyjny. Trzeba trochę cierpliwości i wprawy, żeby wejść w rytm współpracy. Menadżerowie responsywni. Poleciłam już i uczniom i korepetytorom.

Company response

Dziekujemy za opinięi polecenia!

Izabela M.

Posted 72 days ago

Mam złe doświadczenie z Buki. Dostałam nowe zgłoszenie, na które odpowiedziałam, a uczennica nie. Rozmowy trwały ok. 5 dni. Dostałam z Buki.pl wezwanie do zapłaty. Managerka nie rozumiała, że uczennica nie potwierdza korepetycji. Wiadomości od niej były jakby z automatu. Buki zablokowało moje konto z powodu braku płatności. Spytałam managerkę, czy ma dowód od uczennicy, że zdecydowała sie na lekcje? Brak odpowiedzi, ale przysyłają kolejne zlecenia. Portal jest dla mnie podejrzany. Rezygnuję.

Company response

Dzień dobry! Szanowna Pani Izabelo, Pracujemy wyłącznie zgodnie z Regulaminem serwisu oraz obowiązującymi przepisami. Zasady współpracy są ogólnodostępne na stronie. Nie pobieramy opłat w przypadku braku nawiązania współpracy z klientem. Proszę o wysłanie informacji z numerem zgłoszenia na [email protected]

Marta

Posted 88 days ago

Niedawno rozpoczęłam naukę gry na skrzypcach z panem Fiodorem Ł. Bardzo polecam, jest to osoba z anielską cierpliwością i bardzo angażująca się. Każdy będzie uszczęśliwiony mając takiego nauczyciela :-)

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię

Anja

Posted 111 day ago

Jestem super zadowolona z korepetytora. Natalii G. spełnia wszystkie moje oczekiwania

Company response

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię. Życzymy udanych zajęć!

12...22

Rate it!

or log in through social networks:

Send