Reviews about the tutoring company Buki

Current rating 4.63 from 153 users.

Please leave your review about BUKI.
Your review will be available to all other users on BUKI.
To confirm your identity, please follow the link that will be sent to your email address or sign-in using available social networks.
Thank you !

Help us to become better!

All reviews

Dominika P.

Posted 2 days ago

Świetna strona dla korepetytorów. Ciągle otrzymuje zgłoszenia od uczniów Buki. Polecam!

Barbara K.

Posted 2 days ago

Good platform for connecting with customer.

Company response

Thank you. Your feedback is important for us.

Марина

Posted 3 days ago

Спасибо за поиск репетитора польского языка. Занятия очень интересные и уже видны первые результаты. Рекомендую

Company response

Спасибо. Ваше мнение очень важно для нас.

Bartek K.

Posted 6 days ago

Dziękuje za pomoc w znalezieniu uczniów. Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy udanych zajęć!

Karolina W.

Posted 7 days ago

Współpraca udana! Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Agnieszka W.

Posted 15 days ago

Polecam! Dziękuję za szybką pomoc!

Company response

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Kristy

Posted 17 days ago

A wonderful platform for tutors to connect with clients.

Company response

Thank you. Your feedback is important for us.

Grażyna K.

Posted 17 days ago

Świetna współpraca. Wiele zamówień i dobry kontakt z serwisem. Polecam!

Company response

Dziękujemy za opinię! Udanych zajęć!

Kazimierz J.

Posted 23 days ago

Nie rozumiem osób, które chcą mieć wszystko za darmo. Byłem zarejestrowany na wielu stronach, aczkolwiek taką ilość zgłoszeń od uczniów oferują tylko BUKI. Każda praca powinna być opłacona. Polecam stronę!

Company response

Dziękujemy za opinie. Życzymy udanych zajęć!

Anna

Posted 26 days ago

Zmiany warunków współpracy w trakcie jej trwania!!! Dwukrotny wzrost prowizji bez wcześniejszej informacji. Firma nastawiona na zysk, nie dbając o komfort pracy korepetytora, nie otwarta na sugestie ( to korepetytor ma problem, że klient umówił się na termin zajęć i nie pojawił się na nich, że w zgłoszeniu były podane niepełne informacje) Buki będzie tylko traciła dobrych korepetytorów, którzy pozytywnie wpływają na ich wizerunek.

Company response

Dzień dobry Pani Anno! Dziękujemy za opinię. O wszystkich zmianach informujemy na bierząco - informacje wysyłamy na maila lub udostępniamy na stronie profilu. Koszt prowizji wrósł tylko dla lekcji 1 raz w tygodniu, o czym informowaliśmy jeszcze na początku lutego. Firma nastawiona na polepszanie serwisu, zwiększenie ilości zgłoszeń dla korepetytorów oraz szybkie i jakościowe poszukiwanie korepetytorów dla klientów. Pozdrawiamy

12...16

Rate it!

or log in through social networks:

Send